Sandwich

Kan du rigtig godt lide at spise sandwicher til frokost, eller finder du det bare super bekvemt og hurtigt, så er den her til dig.

Vi er store fortalere for at lave sandwicher på rugbrød, fordi det mætter mere og indeholder flere fibre end det lyse brød. Men det er også lækkert af og til at spise en sandwich i lyst brød. Du kan gøre det mere venligt for din mave og blodsukker, hvis du vælger et surdejsbrød med fuldkorn og kerner. Der er med vilje ikke anført mængde på opskriften, da det vil variere betydeligt alt efter størrelsen på det brød du bruger.

Til 1 sandwich:

2 skiver brød, gerne rug eller surdejsbrød
Feldtsalat, babyspinat, rucola eller lignende
Skiver af fx agurk, tomat, peberfrugt, radise og løg
Forskellige typer plantepålæg:

  • Hummus og soltørrede tomater
  • Hummus og artiskokhjerter
  • Bønnepostej og agurkesalat
  • Bønnepostej og oliven
  • Avocado og lucerne spirer
  • Avocado og friske urter
  • Pesto og stegt courgette
  • Pesto og grønne frikadeller

Du kan variere det, så du selv synes det smager godt. og prøv dig endelig frem med andre typer af fyld, eller skriv til os, hvis du har brug for et indspark.