Behandlinger

Vil du gerne igang med at omlægge til en mere plantebaseret hverdag, men har du mistet overblikket, eller ved du ikke rigtig, hvordan du skal komme igang og få det til at fungerer med familien og hverdagen, så tilbyder vi forskellige typer behandling og konsultationer, som kan hjælpe dig igang.

Døjer du med fordøjelsesproblemer, smerter eller andre symptomer du gerne vil af med, så kan vi tilbyde biopatiske konsultationer, hvor du vil blive testet for vitamin- og mineralmangler, få gennemgået din kost og få lagt en behandlingsplan.

Er du mest interesseret i hjælp med kosten, så kan vi tilbyde kostregulerende samtaler, hvor din og evt. familiens spisevaner granskes og du får en grundig introduktion til plantebaseret kost og ideer til, hvordan i kan sammensætte maden i jeres hverdag.

Som en ekstra ydelse kan vi måle dit kolesteroltal, både som en del af, og uafhængigt fra andre konsultationer. Hvis du har lyst til at følge med i, hvad kostomlægningen gør ved din krop, er kolesteroltallet en god indikator og det tager kun 5 minutter at lave selve prøven.

Læs mere om de forskellige behandlingstyper i drop-down menuen under ‘behandlinger’. Du kan bestille tid til en konsultation på klinikken på telefon 54602525