Biopati

Hvidløg på grøn baggrund

Biopati er en alternativ terapiform, hvor der fokuseres på det hele menneske, for at løse eller afhjælpe helbredsproblematikker. Det betyder at behandlingsprogrammet fra en biopat typisk vil påvirke både immunforsvar, fordøjelse, energiniveau, udrensning og meget andet. Det kan måske virke lidt overvældende at starte et behandlingsprogram, hvor man skal tage hele kroppen med, men udfra biopatien grundprincipper er det den eneste rigtige måde, fordi problemer sjældent stopper ved bare at lave en enkelt forandring.

Ved konsultationer hos biopaten vil du derfor blive spurgt om dine umiddelbare problemer, men også om din sygdomshistorik, hvordan du spiser, hvad dit aktivitetsniveau er, så vel som behandlingsformer du ellers har afprøvet, hvilken medicin du tager, om der er familiær fortilfælde, genetiske sygdomme, andre symptomer og meget meget mere. Derfor tager en første konsultation også omkring en time.
Efter en samtale og journalføring vil du blive testet for vitamin og mineralmangler ved brug af kinesiologi (kinesiologi er læren om hvordan muskler arbejder og bevæger sig). Rent praktisk er det en serie af minutiøse muskelstyrketest på 14 muskelpar (højre og venstre side af kroppen), som udfra principperne i traditionel kinesisk medicin fortæller behandleren, hvordan din krop har det, og hvad den evt. mangler for at være i balance.

Når biopaten har dannet sig et overblik over hvilke næringsstoffer du mangler, vil en behandlingsplan blive lagt, som blandt andet kan omfatte vitaminer, mineraler, omega fedtsyrer, probiotika, aminosyrer, urtemedicin, kostregulering og livsstilsændringer.

Der vil som regel skulle opfølges på behandling 2-4 gange med ca. 4 ugers mellemrum. Opfølgende konsultationer tager omkring 45 minutter.

Bestil tid på klinikken på telefon 54602525