Arrangementer

Vi tilbyder en række forskellige arrangementer løbende, som du kan deltage i. Omdrejningspunktet er altid en hverdag med plantebaseret kost, optimal ernæring og sundhed, og fordi vi godt ved, at kosten ikke kan bære sundheden frem alene, vil der også være aktiviteter at finde.

Til den fysiske og mentale sundhed tilbyder vi arrangementer som er gode for både krop og sjæl. Det drejer sig især om Qi-gong bevægelse og gong meditationer. Læs mere om dette under menupunktet ‘krop og sjæl’.

Vi tilbyder dagligstuemiddag, hvor du kan lære at lave forskellige plantebaserede retter, få rørt kroppen lidt og desuden have en interessant samtale med to af de behandlere som er tilknyttet Den Grønne Frikadelle. Læs mere om dette under menupunktet ‘dagligstue middage’.

Vi tilbyder et par forskellige foredrag om forskellige emner indenfor plantebaseret sundhed og biopati. Læs mere om disse under menupunktet ‘foredrag’.

Vi udbyder af og til andre typer arrangementer som informationsmøder, fyraftensmøder i klinikken og meget andet. Vi slår løbende information op omkring disse arrangementer under fanen ‘andre arrangementer’.

Har du en særlig efterspørgsel, om vi ikke kan lave et foredrag eller et kursus eller noget andet inden for et bestemt emne, så må du endelig skrive til os. Det meste kan lade sig gøre, så længe det er indenfor vores vidensfelt.